Ве молиме почекајте...

Септима дооел Скопје
Left
Right
Фармасервис
Од увоз, регистрација, маркетинг и професионална промоција, до продажба и дистрибуција до крајниот потрошувач на фармацевтскиот пазар во Република Северна Македонија. Покрај логистичките услуги, лидери сме во услугите на фармасервисот.
Пред-продажба на големо
Ако барате сигурен и компетентен партнер, кој обезбедува услуга за увоз на лекови што немаат одобрение за ставање во промет на пазарот на Република Северна Македонија - на вистинското место сте! Имаме можност да ви обезбедиме квалитет, сигурност и брзина.
Трговија на големо
Како партнер што реагира брзо и ефикасно на сите барања на клиентите, секогаш сме подготвени да ви ги понудиме нашите логистички услуги.
Како да станете партнер?
Имате производ? Потребен ви е застапник за пазарот на Северна Македонија? Комплетна услуга за фармасервис на едно место! Испратете го вашето барање, решението ќе ви пристигне што е можно побрзо!
Повеќе информации
Станете дел од тимот на Септима
Доколку сте амбициозни, сакате да напредувате, континуирано да се подобрувате и да ја градите својата кариера во здрава работна средина, ве покануваме да ни испратите работна биографија.
Повеќе информации