Акции


Со цел да се стимулираат нашите потрошувачи, нашата компанија постојано стартува со акции на производите од програмите во нашиот асортиман. Акциите најчесто вклучуваат попусти и најразлични подароци од производителите со кои соработуваме.

Бидете во тек

Прочитајте повеќе


Производители


Септима дооел соработува со голем број реномирани производители. Производите од програмите на овие производители се достапни на сите наши потрошувачи.

Бидете во тек

Прочитајте повеќе